Vernieuwd curriculum 2022-2023

10 Masterclasses

Jij wilt dat de kerk een plek is om samen met anderen God te eren, te dienen en over Hem te leren. Je wilt ook werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en jezelf versterken als professional. In het vernieuwde curriculum van The Missionary School heb je deze twee vliegen in één klap! 

Jouw tijd is kostbaar en daarom wil je er goed mee om gaan. Je bent katholiek en wil je inzetten voor de kerk, maar je wilt ook groeien en interessant worden of zijn op de arbeidsmarkt. Deze twee kunnen hand in hand gaan, want in het nieuwe programma van The Missionary School gaan we meer gebruik maken van modellen en sprekers uit de bedrijfswereld. Veel instellingen werken met ‘design thinking’ om problemen op te lossen en concepten uit te werken. Met het business model canvas kijk je waar je waarde brengt en welke behoefte je daarmee beantwoordt.

In de kerk en in het bedrijfsleven sta je voor problemen, lever je producten, moet je mensen enthousiasmeren en duidelijk weten wie je voor je hebt zitten. Dat leer je dus in de 10 masterclasses van The Missionary School! Nu verspreidt over 4 weekenden.

Geloofsverdieping

Als je missionair wilt zijn, dan kan dat alleen vanuit een eigen verbondenheid met God. Je kunt die relatie al heel sterk ervaren of daar zoekende in zijn. Dat maakt niet uit. De geloofsverdieping hebben we in deze nieuwe editie een stuk interactiever gemaakt. Het gaat niet zozeer om de kennis, maar net zo goed om het leven van het geloof. Hoe je dat geloof een plek geeft in jouw dagelijks leven qua gebed, deugden en overtuiging daar gaan we het met elkaar over hebben. Ga er maar vanuit dat jij dan groei doormaakt!

Ben jij geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt in dit nieuwe concept van The Missionary School, dan willen wij jou heel graag leren kennen. 

Stuur ons een appje of bel ons op via 06-23436049.

Missionaire parochies, niet te stoppen vanwege een crisis

Dat een crisis kan uit­da­gen tot creativi­teit en meer gees­te­lijk elan, bewijzen de missio­naire pa­ro­chies waar de jon­ge­ren van The Mis­sio­na­ry School vanaf sep­tem­ber aan de slag zijn. Ze hebben zich niet laten ont­moe­di­gen door alle corona-gebeur­te­nissen en beper­kingen, maar zijn gedeci­deerd vol goede moed ver­der gegaan. Lees meer.